Wednesday, June 29, 2011

Dulu lain, sekarang lain

Assalamualaikum


Dulu kalau time shopping baju (ops, aku bukan kaki shopping sangat.. setahun 2-3 kali je beli baju) asal ada yang suka, terus rembat. Tak risaukan muat ke tak sebab memang sure muat.


Sekarang, pegang baju 2 3 kali, nak beli kene fikir panjang. Tengok saiz, agak-agak cam tak yakin, tak ambil. Letak balik. Sejak gemuk nie, emosi tak macam dulu. Stress, rendah diri, macam-macam ada. Nak pakai apa pun serba terhad, takut ternampak segala bonjolan di badan. 


Baju banyak untuk yang kurus-kurus ye.. yang bam-bam macam aku nie, terhad sungguh!




p/s : kurus, bukan untuk cantik semata tapi untuk bangkitkan keyakinan diri.... sampai masa untuk fikir tentang diri sendiri!








1 comment:

CintaZulaikha said...

berusaha untuk kurus...haiyarkkkk~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...