Wednesday, June 1, 2011

6 Roses... penangan nora elena kah?

Owh, ini bukan penangan Nora Elena. My husband tak layan cerita tu. kikiki.
Kembang kuncup I hari nie you ollsss...
Jangan ada yang muntah darah yekkk

Assalamualaikum... Alhamdulillah, happy sangat dapat kejutan dari hubby. 1st time sejak kawan sampai lah kawin dan beranak pinak nie, nie la jambangan bunga pertama dia bagi. Hadiah katanya. Atas sebab apa? Biarlah menjadi rahsia. hehe. Nak tergelak pun ada jugak sebenarnya tadi, ye lah, baru lepas tengok Nora Elena dapat bunga dari Seth, Ros merah pulak tu. Berapa kuntum takde lah aku kira.. Tup tup my husband balik, bawa bunga. Hati mana tak happy? Sebiji macam kera dapat bunga, excited kan main. Apapun, terima kasih hubby, sangat suka.. Selalunya dapat bunga kubis ngan bunga kantan jek selain dari jambangan kangkung tesco.. kikikiki.....


p/s : pasang aircond dalam bilik, semata-mata nak letak bunga sedangkan tuan empunya badan dok kat luar kepanasan!

p/s/s : bang, lepas nie bagi la lagi yekkk.. murah rezeki you.....

3 comments:

Lissa said...

sweetnyer:):)

CintaZulaikha said...

sangat romantik....nak bunga juge...

Farah Shamsudin said...

so sweet..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...