Friday, May 6, 2011

Senarai peserta GA Wedding Anniversary

Assalamualaikum.. Maaf la ye kalau ada yang tertanya-tanya mana senarai nama, tak update lagi ke hape.. Nampak sangat ada diantara peserta nie hanya join GA semata dan tak ikuti perkembangan blog nie. Senarai peserta dah pun di UPDATE, sila tengok senarai nama kat sebelah tu. Kot-kot nama korang takde, dua kali nama ke apa ke, sila bagitau dalam masa 2-3 hari nie.. Kalau tak, jangan meroyan lepas pengumuman di buat.. 


Maaf kalau entry nie berbunyi sedikit kasar.. Harap masing-masing hati kental. Jangan sentap-sentap.. ORANG TENGAH BERPANTANG DAN DILANDA MUSIBAH MEMANG BEGINI MOODNYA! kot-kot ada yang tak tau lagi......




p/s : akan bercuti dari berblog 2-3 hari nie.. pantang mode! Sekian.........

4 comments:

Sis Aieda said...

aieda 78 :)

NOOR FATIN said...

nama saya ada! 45! hehe :)

Nida said...

semoga tabah dalam menghadapi ujian dari Allah...

CintaZulaikha said...

adala..no 37 gitooo~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...