Monday, June 6, 2011

Senarai Pemenang GA Wedding Anniversary

Sticky post until 6 June 2011
Entry baru sila scroll bawah yek

Assalamualaikum.. Maafla ye sebab lama 'berhutang' dengan korang pemenang GA Wedding Anniversary nie. Kesibukan yang amat. Pada yang follow setiap entry blog nie mesti tau kan? Thanks atas sokongan kalian selama ini. Pada yang bagi kata-kata semangat, memang betul-betul aku hargai..

Oklah, cakap banyak pun tak guna, cabutan baru je buat tadi dan ini adalah pemenangnya... Lupa nak bagitau, aku tak jadi bagi FM, semua hadiah sama.. Maaf yek.....Harap ada la yang suka......

http://aienyz.blogspot.com

 http://shahzurahabibcontest.blogspot.com

http://norazwa50.blogspot.com

 http://chocolatexoxos.blogspot.com

http://suzie284contest.blogspot.com

Pada yang menang, nanti email i ok......


p/s : senarai semak ada kat sidebar...

5 comments:

A y e s h a Ramlee said...

wahh, tahniah utk yang menang..

zura_habib said...

Alhamdulillah...sangkut jugak nama aku...thanks julie:-)

Mrs. Asida said...

tahniah kpd pemenang..

jom join GA asid..

http://ilovecontestblog.com

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

.

♥♥Muslimah Vouge♥♥ said...

salam maaf lambat kasi email

http://norazwa50.blogspot.com

Norazwa Zakaria

95 PerSiaRaN KtC 2/4,
KuLiM TeHno CiTy,
09000 KuLiM ,
KeDaH DaRuLaMaN.

019-4725258

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...