Friday, May 20, 2011

Rindu blog...rindu semua...

Assalamualaikum... Sihat semuanya? Aku baru baik demam yang on and off.. Si kecik nie demam juga, mungkin nak tumbuh gigi. Rasa macam dah lama tak blogwalking, jenguk-jenguk blog yang lain. My FIL masih lagi di Hospital Ampang. Mungkin kene tahan wad lagi 2 minggu. Weekdays memang susah sikit aku nak jenguk dia. Cuma harapkan suami pulang awal, kalau sempat dapat la jenguk. Sekejap pun takpelah kan?


Satu lagi, budak-budak bukan boleh masuk. Nak tak nak, kene ambil giliran jaga anak. Kesian juga ke my FIL tak dapat tengok cucu. Tak dapat pegang cucu. Ok, mata tak mengantuk lagi tapi harus paksa mata untuk lelap. Esok ada check up dengan O&G. Banyak benda yang aku nak cerita kat doktor. Sejak gugur, macam-macam sakit datang. Tang itu, tang ini.. Dengan harapan, aku tak kene tahan wad!


Take care ya.. Cuaca tak menentu, sila jaga diri. Hati-hati dengan asid splasher! Aku doakan semua selamat...Amin...




p/s : rindu nak aktif berblog, rindu nak share story dengan u olls, rasa bersalah sebab tak umumkan lagi pemenang GA.. sorrryyyyyyyy.....

1 comment:

Fitri Senin said...

take care okay....jangan buat kerja2 berat sgt ek..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...