Monday, June 6, 2011

Perhatian kepada pemenang GA & Twitter

Sticky post


Assalamualaikum.. Pada pemenang GA Wedding Anniversary dengan Follower twitter bertuah, sila tinggalkan Nama, alamat, no fon dan link korang kat comment nie yek. Makcik nie dah tua, short terms memory lost pula, tak ingat password email dengan twitter. Gatai sangat dok ubah-ubah.. Sorry yek...




Baru habis GA dah berangan nak buat GA lain pulak... Gedik kan?



3 comments:

♥CHaRa♥ said...

ok kak nanti hantar.hihi

Fadzillah Kamarudin said...

nama : Fadzillah Kamarudin

alamat : No. 79, Jalan Bintang Utama 2, Taman Bintang Utama, 81400 Senai, Johor.

tel : 019-770 2045

nak request, pos minggu depan boleh? saya nak balik kampung minggu ni sampai rabu minggu depan...tq...

♥CHaRa♥ said...

ni menang ga .

ni details chara

nor syahirah zainuddin
no 54/2 quarters polis,
jalan geale,
18000 kuala krai,
kelantan.
014-5005737

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...