Monday, May 9, 2011

lose 4-16cm? feeling-feeling nak ramping boleh la..

Assalamualaikum... Hah, pompuan mana yang tak teruja pasal kurus murus nie? Aku pun sama juga. Badan dah macam ala-ala tong, dah tak de shape, memang teringin sangatlah nak macam dulu. Walaupun takde la seramping ke? dulu, janji dapat kurus dan dapat berat badan ideal kira ok lah kan!


ok jangan cuci mata lebih-lebih.. kang ketumbit

Nak tahu lebih lanjut, boleh pergi LONDON

p/s : cik jahhh, ko nak mantapkan nasi lemak 50sen jadi nasi ambeng pun boleh jahh oiiii.. kat LONDON segalanya boleh..

1 comment:

Farah Shamsudin said...

memang segalanya boleh asalkan ada duet.. kan kan??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...