Tuesday, May 10, 2011

IPhone.. saya nak warna putih!!!

Assalamualaikum.. Baru tadi survey-survey kat Internet, IPhone dah ada warna putih.. Memang sangat-sangat cun lah! Serius, kalau dapat satu, memang heaven okeyh! Tapi bila mengenangkan ada anak kecik, handfon yang dok ada nie pun dia main campak-campak je, maka kene la pendam hasrat nak ada IPhone 4 nie.. Sweeetttt je kot! Nak tahu details, semua di IPhone in White


Nak tahu lebih terkini? Sila ke IPhone 4 in WHITE.....

Nak beli sendiri memang tak lah kan.... tapi kalau dapat hadiah, mak terima je.....





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...