Saturday, May 14, 2011

I'm back.... lega sangat..

Assalamualaikum.. Fuhh, macam cacing kepanasan, cuak bila blog tak boleh nak update. Sangat-sangat taksub dengan blog kan? hehe.. Alah, bukan aku je, korang-korang dan korang pun sama jugak. Kat facebook dah cuak bila blog tak boleh buka dan ada entry dan comment di delete. Tak kurang jugak ada yang sms aku tanya khabar blog..


Sekarang blog dah sihat. Maka bolehla kita mengupdate entry..






p/s : cuba nak ingat balik entry pagi tadi.. tak sempat nak publish, dah hilang.. kat draft pun takde jugekk...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...