Thursday, May 26, 2011

Demam Nora Elena... Apa kesannya?

Assalamualaikum.. Rata-rata semua layan cerita Nora Elena nie, kalau kat FB, time-time maghrib ada je yang update status pasal Seth, Eid n Elena. Sentap-sentap Elena dapat Seth yang romantik. Sentap-sentap dengan Eid yang tak tau nak hargai Elena.


Hah, paling berkesan bila Seth melamar Elena. Confirm lepas nie ada yang ngikut! Tak kurangnya jugak yang dok bengkak hati sebab suami sendiri tak buat cenggitu. Tak romantik macam Seth! Ok, aku pun sama.. hikhik..



Memang bertuah badan kalau laki korang macam tu. Tapi kalau yang tak serupa macam perangai Seth tu, korang jangan sentap-sentap! Manusia takde yang sempurna. Terima je lah keadaan pasangan kita seadanya yek....

p/s : mak nora elena kata, orang baik selalu mati cepat! sekian.....


3 comments:

Ibnushukran said...

cite ni mmng best gler.. klu boleh nk tngok tv3 online ,tngok lgk skli.. haha..

CintaZulaikha said...

kihkihkih...nama pon drama..sumernya nampak perfect~~

aLeesYa's Mummy said...

hehehe betul2 tuh..
sanggup berkejar2 balik umah semata2 x nk miss citer nora elena nih..suka sgt karakter seth tuh..romantik gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...