Tuesday, May 31, 2011

Bil letrik melambung

Assalamualaikum.. Mulai 1 June, kadar caj penggunaan letrik akan meningkat yek? Maknanya bil letrik melambung naik lah. Time cuaca tengah panas tak menentu nie lah nak naikkan bil bagai. Cuaca tengah panas, nyata-nyata kipas bukan satu tapi lebih nak di pasang. Lepas nie, serba serbi nak kene jimat. Ntahlah, susah nak cakap benda macam nie. Ron95 tak naik harga, letrik pulak yang naik. 



Baru berangan nak beli barang letrik, baru berangan nak pasang aircond, dah naik camnie, memang tak lah kan.......

p/s : jangan air pulak naik lepas nie. memang i naik darah okeyh!

2 comments:

~LeeyanaRadhi~ said...

lepas nasik pun tanak atas dapur la yea mek....haahhaha

Ulam Kerdas said...

die naik la Junn sbb die nak cover blk RM20 yg die bg free dlu tu..huhu...

umah aku lak setiap bln naik 20 hengget. jumlah penggunaan sama jer. air-cond bknnye 24 x 7 pun...kalo panas teramat baru psg air-cond..huhu...

hangen tiap-tiap bln kene cmni!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...