Tuesday, April 26, 2011

Cheryl Samad bertudung

Assalamualaikum. Alahai, sweetnya la muka si Cheryl Samad nie bila pakai tudung. Lagi-lagi bila pakai baju sekolah, memang gaya budak-budak sekolah. Ops, ini bukan realitinya, dia masih lagi free hair dan seksi meksi. Aku tengah melayan Kisah benar nie, si Cheryl Samad berlakon jadi budak sekolah. Pakai tudung siap pin besar kat tepi.


sumber : google

p/s : Nak tunggu masa bila agaknya artis-artis kita akan bertudung. Mesti comey kan?

2 comments:

Mizz Coki said...

Oh, it's Cheryl Samad, typo tu hehe. She's sweet giler sebab kulit dia cantik walaupun hitam, tapi dia manis.

~CiK TiNieY~ said...

mmg comel btul kalau dia pakai tudung kan?hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...