Sunday, April 24, 2011

Senarai semak peserta GA

Assalamualaikum.. Dah malam baru la ada masa sikit nak menyelongkar blog. Senaraikan nama-nama peserta GA. Sebelum nie hanya mampu tengok-tengok je. Internet slow sangat sekarang nie, nak BW pun se'eh. Pada peserta GA, bolehla semak senarai blog korang kat sebelah kanan sidebar tu yek. Kalau ada double link ke atau ada yang tertinggal, silalah maklumkan pada aku.. Kadang-kadang mata nie terlepas pandang... Tolong yek..




p/s : tinggal beberapa hari je lagi untuk GA nie tamat.. Harap ada lagi yang sudi join =)

1 comment:

mama tisya said...

dh ada dlm senarai no 50..hrp2 bertuah..amin2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...