Saturday, April 2, 2011

Pregnancy test......aku takut

Assalamualaikum.. Aku rasa penyakit aku masa pregnant kan Amal Khalisah datang balik. Selagi tak membuncit perut nie, tetap tak puas hati.. Dah buat test, result positive tapi dalam hati tetap nak beli lagi pregnancy test. Hah, selagi tak buncit, gini lah.. Selagi tak scan, tak nampak dengan mata kepala nie, selagi tu dok buat test.


ini bukan aku punya.... hehe
mak cik google yang punya



p/s : kandungan masih awal dan aku ada rasa sedikit takut.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...