Tuesday, April 26, 2011

Posing lentok-lentok

Assalamualaikum... Anak dara aku Amal Khalisah dah pandai posing, pantang nampak aku pegang kamera, mesti dia dah lentok-lentok kepala. Nak tak nak terpaksa lah aku ambil gambar dia juga. Bila dah ambil, dia sibuk nak tengok juga hasilnya. Sweet je kan?


Tengok, lentok je kan... muka sipu-sipu gitu.
Nie lah abang long dan kak long wanna be... hehe

p/s : Amal Khalisah dah pandai tengok bola, dah pandai sebut 'goal'.. pantang nampak padang hijau, orang sepak-sepak bola, dia start la jerit 'goal' biarpun tak... Masa pantang kalau malam dia tak tidur, daddynya bawa turun tengok bola...suka pulak tu.....

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...