Tuesday, April 19, 2011

Lepas nie kene panggil Kakak........

Assalamualaikum. Malam tadi saje berbual dengan anak aku, Amal Khalisah. Aku bersembang dengan dia macam bersembang dengan orang tua.


Mommy : Amal Khalisah sayang mommy tak?
Amal : mamamamamama...hug dan kiss mommy.. 
Mommy : Amal Khalisah, nanti Amal nak jadi kakak tau.. dalam perut mommy ada baby..
Amal : Nangis... geleng-geleng kepala..
Mommy : Dah ada adik nanti, anak mommy kene behave tau, jadi kakak yang baik... boleh kan?
Amal : Lagi kuat menangis, lagi laju geleng kepala... lalu berlalu pergi ke arah daddy yang tengah tidur...




Hmm, merajuk ke anak aku nie dapat tau mommy pegnen? Dan dia dah start meragam....



2 comments:

fieda said...

tahniah....:)

LindaRahim said...

anak sy dulu se nk dpt baby no 2...yg no 1 selalu merajuk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...