Wednesday, April 20, 2011

Gigi saya cantik

Assalamualaikum.. Bila last korang jumpa dentist? Ha, aku cakap terus terang, aku fobia bila nak jumpa dengan dentist nie, ada lah kenangan silam yang memang tak dapat aku lupa sampai bila-bila. Huhu.. Tapi di sebabkan kejadian tu juga, aku tekad nak jaga gigi baik-baik. 


Siapa tak seronok kalau doktor puji gigi cantik dan bersih? Hah, feeling-feeling macam masa zaman sekolah dulu je. Keluar dari klinik gigi bergerak, dengan muka excited bagitau kawan-kawan yang gigi cantik, tak ada masalah...


gambar hiasan

Mode : happy jumpa dentist, puji gigi cantik dan bersih... saje bagi suami jeles... hehehe...

Rajin-rajin gosok gigi supaya mulut korang tak bau longkang!


p/s : pandai guna, pandailah servis yek.. gigi, aset anda!! sayangi gigi anda...........

2 comments:

CintaZulaikha said...

dah berjinggut rasa tak cek gigi..huhuhu..pnh kena cabut ggi skali..tgk jarum bley pengsan skjap..tapi ttp wat muka steady depn doc..kakka..mmg pengalaman~~

KatekateKite said...

hehe, kite mase skolah tiap kali dentist datang mesti kene tampal! smpai dh tue ni pon still kene tampal gigi lagi =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...