Friday, April 8, 2011

Cek pertama nuffnang.. Alhamdulillah

Assalamualaikum. Rezeki hari nie. Setelah sebulan cash out, baru hari nie dapat cek nuffnang. Alhamdulillah, walaupun takdelah besar mana amount nya tapi kira ok lah untuk blogger baru macam aku yang hangat-hangat taik idung nie. Huhu..


samar-samar je kan? hehe
tak lepas lagi nak beli DSLR 
Lepas la budget nak beli pampers anak, beras sekampit


p/s : baru feeling-feeling nak berpaling tadah dari nuffnang.. huhuhuhu... cik nuff, takmo la kedekut sangat yek

9 comments:

Puteri Nuur At-Terawis said...

tahniah!

saya dah 3 kali cash out dan berpuluh kali dapat tix wayang dari nuff ;) cik nuff xle kedekut sgt :D

deqlis said...

tahniah dah berjaya tunaikan cek..

deqlis lum pernah lagik nie.. harap2 soon leh laa cash out jugak kan..

aNis sHazLiN said...

alhamdulillah... :)

Fitri Senin said...

ada org pakai yang apa ntah blh dpt duit cm byk giller..yang ada yes???

Miza Yusof said...

TAHNIAH KKA :D

Fieda said...

best nyer mummy..sikit2 pun sape nk bgi free kan duit....:)

Cik Aish said...

tahniah!!

~ yus ~ said...

Tahniah! Akak belum pernah cashout lagi..huhu

zura_habib said...

aku br ada 50sen..serius mmg nuff kedekut...hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...