Monday, May 2, 2011

Cabutan follower twitter bertuah

Ini adalah sticky post
new entry, scroll bawah


Assalamualaikum. Hehehehe.. Siapa-siapa yang ada twitter tu bolehlah add aku yek. Aku nak buat cabutan followers twitter bertuah pulak. Saje nak bagi peluang pada siapa-siapa yang nak cuba nasib. 


Syaratnya senang je :
Haruslah jadi followers twitter mommy jue



Tarikh tutup : 1 Mei 2011 


Pada yang dah add, sila tweet yek.. =)




p/s : ada ke yang sudi nak follow?

14 comments:

fasha said...

saya dah follow :)

nak join GA !

fadwa daud said...

dah follow jugak:)

nurul nabila bt medan said...

nabila dah follow u
^__^

Fieda said...

SAYA DH FOLLOW..
ID : FIEDARAFLI

Izan Ishak said...

izan pun dah follow~

#izanishak

AkmaFaizal said...

Salam, saye wat n3 dan dah send request utk follow kat twitter. Moga2 ade rezeki. Amin

http://www.akmarwati.com/2011/04/cabutan-follower-twitter-bertuah.html

Cute MuM said...

dah folow..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/04/cabutan-follower-twitter-bertuah.html

TQ

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

id twitter : FadzillahFarouk

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/04/cabutan-follower-twitter-bertuah.html

Lin Azlina said...

LIN AZLINA pun dah follow twitter
lynn8384

http://all-contest-ga.blogspot.com/2011/04/cabutan-follower-twitter-bertuah.html

♫♪~ Naurah Nawwarah ~ ♫♪ said...

ai foolloww yu!! hoho...

CikNiza said...

dah follow twitter akak
hehhe :)
follow sy balik tau..hehe
--> MizNiza

dilazfamily said...

dah add

tiefazatie said...

sdh folo sis!

me tiefazatie..=)

A y e s h a Ramlee said...

ayesha pun da join, nanti ayesha tweet... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...