Wednesday, March 9, 2011

SPA, SPA, SPA... RM36 only!!




Serius, dah lama giler aku tak ke SPA okeyh!! Last pergi masa masih bujang lagi.. Kalau tak silap aku masa tunang kot. Hah, nie dah kahwin, dah ada sorang anak. Lama tak menyental kulit. Daki setinggi gunung gamaknya.. huhuhuhu.. Since semalam Hari Wanita Sedunia, masa nie lah nak minta kat suami, manja-manjakan diri kita. Jom ke SPA..

RM36 instead of RM168 for a Jacuzzi Spa + Full Body Scrub + Hot Stone Back Massage + Aromatherapy Full Body Massage for 90 MINUTES at Eve de Beaute, The Strand.

Hah, tak ke murah tawaran nie? Bukan senang nak dapat murah camnie okeyh! Complete treatment pula tu...  Tapi biasanya tawaran camnie, sekejap je.. Memang betul-betul kene rebut peluang. Sekali terlepas, memang tak dapat lagi dah... Benda murah, tak salah cuba kan? Janji kulit cantik, tulus mulus dan gebusss....

Tawaran 4 hari je nie... Cepat-cepat rebut peluang....  Nak tahu lebih lanjut, sila ke :







1 comment:

Mama Kembar 3 said...

betul, betul, betul! mama pun mmg dah tergoda nak beli ni...skit lagi akan tekan itu button 'BUY'! ;-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...