Tuesday, March 29, 2011

Siapa pandai buat header blog?

Assalamualaikum. Korang perasan tak yang blog aku nie takde header? Aku memang tak kreatif.   Aku cemburu tengok blog-blog yang ada header comel lote, yang simple dan nice. Pandai budak-budak sekarang nie kan?


gambar hiasan


Agak-agaknya ada tak sesiapa yang sudi buatkan header untuk aku? Haruslah FREE kan. Kot-kot lah korang nak mengasah bakat ke. Nanti bila dah 'berjaya' dan headernya sangat gojes, boleh la aku tolong-tolong promote. Dapat income lebih untuk korang.


Harap-harap ada lah yang sudi yek....






p/s : watermark pun aku tak lepas-lepas lagi nak buat. ini kan pulak header..



2 comments:

Paan~ said...

hehe... saye x reti! hahah! :P

quzami web blog said...

saya pandai buat header n sumer benda yg ada kaitan dgn garphic....emel sy kat quzami@gmail.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...