Sunday, March 13, 2011

Siapa Maria Ozawa? Siapa Miyabi?

Assalamualaikum. Korang kenal Maria Ozawa? Hah, hak lelaki nie toksah tipu cakap korang tak kenal siapa Maria Ozawa. Kalau ada yang kata tak pernah tau dan tak pernah tengok 'aksinya' tu memang lah korang pandai cover line. Ye, mungkin ada segelintir yang tak tau tapi kebanyakannya kenal siapa dia. Kan? Hah, kan dah blushing...


Dan, aku baru tau hari nie yang Maria Ozawa nie bintang porno Jepun. No wonder, ramai yang risaukan dan sibuk ambil berat akan keadaan Maria Ozawa di Jepun. Hidup lagi ke tak, kene hanyut dek Tsunami ke tak. Rata-rata blog hari nie, banyak yang dok sibuk announce Maria Ozawa selamat! Selama nie aku dok ingat lah si Maria Ozawa nie bloggerr. Rupanya lain... Hmmmm..


muka cantik tapi sayang gigi kuning..
woopsss....

p/s : Maria Ozawa yang korang dok risaukan. Hadoilah... Bawa-bawa la insaf yek. ketumbit kang mata tu..........renung-renungkannnn!!

7 comments:

:: Nonoy :: said...

haha.. dunia2. . ;)

farah wahedda said...

hahaha bale2

zharif fikri said...

maria oh maria. =)

S.U.F.E.E.N.A.N said...

yaa..sangat risau..
Risau bilaaalaa makhluk-makhluk yg macam ni nak pupus?

Ashira Muslim said...

der..igtkn kerabat jepon..haha..

nway, thnks for d info ^o^

Mizie San said...

Kwn aku dlu byk giler koleksi dia ni smpai aku pun join skli tpi skrg dah tobat support local music je

Mizie San said...

Dlu kenal jga tpi dah lama tak ketemu dah lupa plak.....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...