Saturday, March 19, 2011

Playroom untuk Amal

Assalamualaikum. Aku nie tengah cadang-cadang nak buat satu playroom untuk Amal Khalisah. Kesian juga kat dia takde tempat nak main, takkanlah nak menghadap tv 24jam kan? Duduk apartment, macam nie lah. Serba serbi terhad tapi alhamdulillah selesa. Cukuplah untuk kami 3 beranak. Apartment yang aku sewa nie ada 3 bilik, satu bilik dah jadi stor. Bilik utama memang bilik kitorang lah dan bilik tengah jadi bilik tetamu kononnya, kitorang yang tidur kat situ.  Nampak gayanya terpaksalah buat bilik tengah tu jadi playroom Amal Khalisah. Letak barang mainan dia, tv pun ada, ada rezeki beli dvd player, at least boleh pasang dvd untuk dia. Boleh jadi mini taska kat situ. Aku tak nak lah sekat perkembangan dia. 


gambar hiasan

Harap-harap apa yang di impikan tercapai.... 

1 comment:

zati embong said...

tetibe jat plak excited lebih O.o

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...