Saturday, March 5, 2011

Nak kulit cantik? Gebu? Ada rahsianya...

Semua orang nak cantik. Kulit putih bersih, licin macam telur baru di kupas (telur rebus ok, bukan telur goreng). Orang macam aku nie yang berkarat kadang-kadang ada hati jugak nak mencerahkan kulit. Dulu, time masih bekerja, time ada duit, ada juga masa nak pergi sental-sental kulit muka, sental-sental badan. Pakai mask sana, mask sini. Sekarang nie susah dah. Ye lah, mak cik tak kerja. Duduk rumah je. Pakai apa yang ada je lah.. Mask memang tak dapat nak pakai, baru letak, anak dah melalak. Takut agaknya tengok muka mommy yang semacam je tuh. Baru nak feeling-feeling jelita gitu kan? Huhuhu..


Kadang-kadang, kita ingat kita pakar. Sental muka ikut cara tersendiri. Tengok apa yang orang lain pakai dan nampak cantik, kita pun cuba kat muka sendiri. Tak kaji jenis kulit kita macamana, apa yang sesuai apa yang tak. Sudahnya, dari jerawat sebutir dua, terus jadi setaman. Dari muka cantik gebus, dah merah padam, macam udang kene bakar. 


Sekarang, tak payah susah hati nak bermuram durja pasal kulit muka tak cantik. Jangan risau. Zaman sekarang, macam-macam cara ada. Pakar ada di mana-mana. Cuma perlu SMS sahaja.. SMS: AN [space] TT, name & address to 32828. Promosi berakhir 15 Mac 2011.. Untuk maklumat lanjut, sila ke NEW YORK SKIN SOLUTIONS.






p/s : akak-akak, makcik-makcik, adik-adik manis yang suka benda FREE macam aku nie, cepat-cepat SMS. Mana lah tau kot-kot rezeki korang ke kan. Dapat comeykan muka secara percuma.. Siapa nak bagi cik jahhh oi.....

3 comments:

Amirrah Zawani said...

penah buat dah sekali kat new york ni.. bestt sampai tertidur dibuatnyaa.. hehe!! :D

Fairus Bin Mamat said...

LELAKI BOLEH KE.. ? :)

fasha said...

betul ke free ? mcm tak caye je.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...