Wednesday, March 9, 2011

Nabi Muhammad jadi bahan penghinaan... ini sudah lebih!!

Assalamualaikum... Memang isu penting, bukan main-main. Mengalir air mata aku bila Nabi Muhammad saw, nabi junjungan kita di hina sebegini rupa. 


klik untuk tumbesaran

Minta jasa baik kawan-kawan yang beragama Islam, sila ke PAGE INI dan minta jasa baik tolong report page... (belah kiri, bawah sekali, antara create page dan share)

p/s : sentap ok dengan orang-orang macam nie..... sangat tak sesuai berada di muka bumi ALLAH nie....

3 comments:

Mama Kembar 3 said...

Ishh teruknya! apa laa diorang ni kurang ajar sgt camni! mama pun sentap gak nih!

imnabila said...

perghhh ~ panas je hati ni..

apsal la kuang ajo sgt diorg nih..
agama diorg ajar diorg gni ke..?
x kenal respect langsung

farah wahedda said...

aduhhhh sakitnye hati ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...