Friday, March 11, 2011

MATTA FAIR, 1MASTRAVEL...jom cuti!!

Assalamualaikum.. Minggu depan dah mula cuti sekolah ek? Huhuhu, aku baru tau bulan nie ada cuti sekolah. Aku ingat bulan 5 nanti. Huh, sungguh tak kisah pasal keadaan sekeliling. Anak baru setahun, mana kisah pasal sekolah nie. Haruslah, ramai yang plan nak bercuti, orang kahwin pun ramai juga. So, apa kata, sementara peluang tengah ada nie, jom singgah ke MATTA fair....

Masa nie lah korang nak dapat pakej-pakej menarik, murah dan dapat tau destinasi best untuk honeymoon or family day. Terus terang, aku sendiri tak pernah jejak kaki ke MATTA FAIR. Aku rasa start esok, memang sesak dengan orang ramai yang nak beli pakej murah. Itu kalau korang jenis yang banyak duit dan suka bercuti nie. 


Hah, nie lagi satu. Siapa-siapa nak cuba nasib dan nak tahu dengan lebih details, bolehla ke MAS. Manalah tau rezeki korang kan.. Boleh honeymoon kat oversea gitu... Cubalah....



p/s : kanda, tak lama lagi anniversary. mana nak g honeymoon nieh?







No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...