Tuesday, March 29, 2011

The making of..playroom for Amal | Part 1

Assalamualaikum. Alhamdulillah, hajat nak buat playroom untuk my daughter tercapai. Sementara waktu nie, dapat beli sikit-sikit dulu. Nak beli banyak-banyak, tak mampu. Happy tengok reaksi anak bila masuk bilik nie semalam. Sangat gembira!


Mainan Amal Khalisah yang sedia ada.
Nampak tak beg pink tu? Mickey Mouse Club House
Beg sama besar dengan tuan

bulan depan nak beli lagi. bagi penuh bilik
selamat sikit bila ada benda nie
at least kalau jatuh pun tak terasa sakit

Ini je termampu buat sementara, ikutkan hati macam-macam nak beli. Tapi tu lah, kene sabar. Sticker dinding? Aku tak tampal, ini rumah sewa.. Kalau rumah sendiri memang dah penuh dinding.





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...