Sunday, March 6, 2011

Mak cik redha... terima kasih sekali lagi.

Assalamualaikum.. Hmm, tengahari tadi, dah ada sorang dua yang unfollow.. Nie baru je buka blog, ada lagi yang unfollow.. Takpe la nakk oi, mak cik tak marah. Kot-kot lah rasa semak mata korang kan tengok entry-entry mak cik dok penuh ruang bloglist korang. Nanti mak cik buat GA, korang follow lah balik ye. Tapi kalau mak cik tau siapa yang buat tu, mak cik block kan terus. Nasib lah... 




p/s : time senang sama-sama, time susah, takmo kawan.. huh, takmo kawan sudah! 

3 comments:

! Nurida Ardy said...

adeh la..T_T

Zyash said...

Ala mutuk2...cian nye...ala...apek kan aje diorg tu...kita x rugi pape pun...hehehe

:: Nonoy :: said...

haha~ biarkan jer la org mcm tu makcik. ngee3. .;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...