Friday, March 4, 2011

Kau menyusahkan hidup aku

Assalamualaikum... Hari nie birthday my father in law yang ke 69. Hari nie aku tak masak. Malam nie nak beli satay, makan kat rumah in law. Mak mertua aku ada buatkan pulut kuning. Oleh sebab dua beranak je kat rumah nie, maka aku masak bubur jelah. Makan dengan anak. Nak masak nasi macam tak berbaloi je. Sarapan tadi just makan biskut. Aku tak daya sangat. Cuti bulanan. Sakit macam anak dara je. Memang lembik. Mujurlah anak aku nie tak banyak ragam. Memahami mommy yang tak sihat. Owh, malam tadi tidur tak lena. Aku tak suka tang mimpi-mimpi yang menyakitkan hati nie. Mimpi-mimpi yang mampu buat aku nangis time tidur. Aku sungguh tak suka! Sebolehnya aku tak nak ingat kisah lama, tup-tup dalam mimpi pun nak ganggu hidup aku. Mencikkk tau.... Jangan kata tak basuh kaki, siap mandi sebelum tidur. Ada juga dia menyinggah dalam hidup aku. Hadoi....




p/s : mimpi itu mainan tidur, gangguan dari syaitan.. dan dia pun memang ****

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...