Saturday, March 19, 2011

GHMB oh GHMB.. memang howtttt

Assalamualaikum. Hah, semalaman tak tidur okeyh! Matahari dah terpacak, barulah merangkak masuk tidur. Hadoilah. Dulu FB sunyi tapi sekarang since ada gossip momma kat FB, memang lah meriah. Malam tadi je, dah jadi pungguk tunggu bulan kononnya. Sedar-sedar dah siang! Memang tak boleh pakai mak-mak orang nie. hehehe...


Tapi itulah namanya ikatan persahabatan, walaupun tak pernah jumpa, sekadar kenal di alam maya, namun kemesraan tetap ada. Nak cari kawan tu senang tapi nak dapat sahabat tu yang susah kan? Apatah lagi dapat berkawan dengan orang yang dah berumahtangga, dah ada anak, boleh tukar pengalaman, kisah masing-masing dan yang penting, semuanya HOT MAMA! 


Kat page pun dah kepochi, kalau jumpa macamalah gamaknya yekkk?? Haru biru kot... Apapun, GHMB, korang memang kelessss okeyh!!! 




p/s : mata macam panda... sape suh cari nahas? Momma, malam nie gossip lagi ke?



2 comments:

Mama Kyra said...

tak nak...mlm nk check in kt katil awl..huhu..kepala berat sungguh arini..

...mommy jue... said...

samala.. tak sanggup dahh.. ngantukkk...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...