Sunday, March 6, 2011

Follow dan unfollow...terima kasih

Assalamualaikum.. Sekejap je dah Ahad kan? Esok semua mula bekerja. Mulalah Monday blues. Ye tak? Owh, kenapa tajuk aku macam tu? Follow dan unfollow? Hmm, pagi tadi sempat jengah blog sekejap. Follower ada bertambah sorang dua. Tup-tup bila buka blog jap tadi, dah ada yang unfollow. Mungkin entry-entry aku nie tak dapat memikat diorang kot. Takpelah. Mungkin juga ada yang follow sebab join GA. Bila dah habis GA, unfollow pula. Apapun, aku nak ucapkan terima kasih pada yang follow. Terima kasih sebab memeriahkan suasana blog aku. Terima kasih sebab baca entry-entry aku selama nie. Aku faham dan aku tak dapat nak halang pada mereka-mereka yang tak nak follow tu. Itu hak mereka..






p/s : dah tak follow tu, singgah-singgah la juga ye baca entry aku.. boleh? hehehe.. thanks yo!!

5 comments:

Syah_Ridzeah said...

perkara besa la tu kak..
apa-apa pun saya ttap support akak.. hee..

Fieda said...

ooo..ye ke mommy jue..?x sangka ada gak org mcm tu..rasanyer xder salah ape pun kita follow org byk2 sbb lgi byk yg kite follow lgi byk yg kita dpt kan...!!

cik yuz said...

owh..ade ek yang macam tu....hbs GA unfollow..pelik..pelik..

Zyash said...

Sama-sama...hehe

...mommy jue... said...

ololololo.. so sweeettt nya korang2 nie yek.. hehehe.. thanks tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...