Monday, March 14, 2011

Family Outing... hilangkan stress..wajib tonton

Assalamualaikum. Korang pernah tak gelak sorang-sorang time macam nie? Aku baru buat kerja giler, dari semalam tak boleh tidur, dok layan youtube. Kalau siapa-siapa yang stress macam aku memang wajib tonton rancangan nie 'Family Outing'. Korang cari je kat Youtube. Memang ada. Kalau kat astro tu, rancangan Family Comes Here! Yang mana pakai astro beyond, memanglah dapat tengok.


Kisah artis-artis Korea masuk kampung, buat kerja kampung. Masa nie lah korang yang minat artis korea dapat tengok rupa diorang baru bangun tidurlah, dengan aksi-aksi kelakar diorang, takde pakai baju gojes-gojes okeyh! Memang lawak sangat. Ada masa, tengoklah! Layan..... Family outing memang best!


sumber : google
diorang memang kelakar giler!!


p/s : satu-satunya rancangan korea yang aku layan!! mak tak tengok drama-drama nie nakkk

5 comments:

Fathiah Jasni said...

mmg best! haha.. tp yg season 2 punye, dorg x abiskan btol2.. ade berapa episodes je.. kt youtube kdg2, video FO kne claim copyright.. try tgk kt dailymotion..
ade lg 1 show yg best.. Running Man.. try la tgk :)

...mommy jue... said...

fathiah : ye ke? thanks for the info.. harus cari lepas nie.. memang gelak tahap keluar air mata lah.....

Dda Ly said...

nak donlot jgakkkkk!!! hehe mmg tgh stress skang nih! ketawa pengubat duka kan kan? :)

naLLy said...

yup.. setuju2.. season 1 lg best dr season 2.. hehe..

putri nur amira elisya said...

btol tu..memang hilang stress...gelak guling2 lagi..hahaha....x puas tgk wlpn berulang kali... lepas Clumsy Chun Hee ngan Savage Yie jin kuar.. dah x brape best dah... miss both of them a lot... and I love Daesung very much..wahahhaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...