Monday, March 28, 2011

BFF outing @ OU

Assalamualaikum. Pergh, tengahari baru mak orang nie bangun. Memang tak senonoh sungguh la kan! Tahap melampau untuk orang yang berstatus mak dan bini orang. Tapi, apa aku kesah.. Tidur itu nikmat untuk orang macam aku yang kurang tidur nie. 


Seharian berjalan dengan BFF semalam, dari tengahari sampailah ke malam hari. Memang seronok. 


mommy with mama-to-be and tunang orang..
Abaikan aku yang sudah gemmm tu..

heri (baiti's husb) and of coz lah my hubby..
lunch at Johny's

anak dara aku yang sibuk dengan menu.
sama naik nak order jugekk

makan banyak-banyak ye mama B

penat tapi puas hati

Dah lama tak keluar sama-sama dengan BFF, sekali keluar, memang haru birulah! Seronok dan happy sangat. Dah kahwin nie, cara keluar pun lain jugak lah kan. Husband masing-masing terpaksa akur dengan kehendak isteri. Thanks my husband sebab sanggup melayan kehendak dan karenah bini dia yang banyak songeh nie... 

To my BFF, thanks sebab sudi luang masa semalam. Untuk suami baiti, thanks for the lunch. Murah rezeki la hendaknya ye...
















No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...