Thursday, March 31, 2011

Benih ko jugak dalam tu... cuba la bawa bersabar

Assalamualaikum. Orang lelaki nie, kalau time isteri mengandung, kene banyak-banyak sabar. Time tu hormon perempuan nie tak tentu. Masa nie lah nak tunjukkan kesabaran lebih. Layankan je karenah isteri tu. Si isteri jadi gitu pun di sebabkan sperma-sperma korang yang dok swimming dalam tu. 


Wife mengidam masa pregnant, itu normal. Kalau rasa tak mampu nak bagi, susah sangat nak bagi atau susah nak cari, tak salah kalau cakap elok-elok. Janganlah sampai nak naik kaki tangan segala bagai! Masa ko nak 'lepaskan sperma-sperma' korang yang berjuta ekor tu, pandai pulak manja sakan segala bagai. 


Belasah isteri hamil mengidam
nak tahu lebih lanjut : klik Metro

Aku dulu mengidam nak makan belangkas dari awal pregnant, bape bulan lepas tu baru dapat tau. Mujur lah suami aku nie jenis sabar dengan wife dia nie yang dok mengidam benda pelik-pelik. Gini lah. Fikir camnie je, kalau korang rasa tertekan dengan kerja-kerja kat office, korang fikirlah macamana emosi wife yang tengah preggy tu. Bukan mudah tau! 9 bulan nak keleng perut sana-sini, jalan tak nampak tanah. Dan korang tau tak, benih yang wife korang tengah bawa tu lah, yang akan bagi rezeki lebih pada korang?

Moralnya : layan lah isteri baik-baik.. tak rugi mana pun.. wife nie jugak lah yang akan 'berkhidmat' untuk korang sampai korang nazak nanti tau! Apalah sangat wife ngidam time pregnant kalau nak dibandingkan dengan permintaan korang yang macam-macam tu......

p/s : fikirlah sendiri yek wahai suami-suami kat luar sana.....

3 comments:

.:hanna radzi:. said...

ermm...btol gak kan..masa nak lepas sperm bkn maen lagi.lembut gg dri lidah.hais...mcm2 hal..

Abang Long said...

Salam..bukan semua suami jenis ringan kaki tangan cam tu. Ada gak suami yg terlalu sabar dgn kerenah isteri. Si ieteri pulak yg lebih2, mulut tak bertapis, muka mencuka jer dgn suami tapi dgn org lain leh la pulak senyum, melebihkan adik-beradik sendiri dari keluarga suami dan macam2 lg..malah leh pulak cakap kat suami kalau ikutkan hati dah lama saya ceraikan awak..dah terbalik...

Akhirnya...si suami pun kawin lain!

Salah suami kan?

...mommy jue... said...

ha, pengakuan dari lelaki sendiri. asal isteri mencuka, mulut tak bertapis, terus nak kawin lain. takde nak kaji mana silap. mana isteri tak marah, tak mencuka kalau keje balik lewat, sibuk sana sini sampai rumah tangga terabai. kalau isteri dididik dengan baik, takkan jadi macam tu. pucuk pangkal ats diri sendiri.......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...