Saturday, March 12, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER LELAKI vs PEREMPUAN

Lagi segmen dengan encik ben. Sekadar mengisi masa lapang dan meluahkan pendapat peribadi. Jangan ada yang kecil hati yek.....

BANNER BEN ASHAARI
http://www.benashaari.com/2011/03/segmen-khas-blogger-lelaki-vs-perempuan.html




Dalam memberi pendapat dalam entri , apakah blogger lelaki benar benar ikhlas ?
*Masing-masing ada pandangan masing-masing. Apa yang di luah, itu dari hati dan pandangan peribadi. Yang baik kita ambil, yang buruk tolak tepi.

Blogger lelaki malu nak letak gambar ? Kenapa ?
*Siapa kata? Encik Ben berani je letak gambar...tak malu pun. Masing-masing ada sebab tersendiri. Mungkin mereka mau di kenali kerana entry bukan kerana paras rupa. Ada baiknya tak letak gambar, at least kalau dah femes, orang takdelah kerumun kita tengah-tengah bandar.

Pada pendapat anda , kenapa lelaki berblog ? Secara umum ..
*Minat dan minat.

Blogger lelaki lebih mudah dapat ramai follower berbanding perempuan ? Kenapa ?
*lelaki itu *sweet talker*, setiap entry mampu buat orang 'cair'.. apatah lagi kalau lelaki tu hemsem. lagi lah satu bonus pada mereka untuk 'pikat' followers!

Blog lelaki yang anda wajib masuk setiap hari ..
*ops, tak de yang special. setiap blog yang saya follow akan saya jengah. cuma tak tinggal jejak je. ngeh3....

Jika anda blogger lelaki , apakah yang akan anda letak dalam blog anda ..
*yang pasti bukan kisah peribadi, orang lelaki tak suka cerita hal nie. general issues maybe. bola, gadget, gym (woppss) dan lebih pada BERITA SEMASA.


p/s: LELAKI INI, LELAKI ITU, sorry yek kalau terasa.. jangan marah makcik...... =)




4 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

betul2..stiap bloggers ada pendapat masing2..
kite perlu hormat penulisan org..

yg baik kite ikut..
yg x baik..kite tolak tepi
simple as tat..

xperlu kata apa2 shgga menyakiti insan lain.. =)

Fuuyooh said...

salam kenal.. dtg dr blog abg ben.. segmen panas!! hehe

solo molo said...

tue dia ehh...
macam-macam jawapan kuar...
wah...
sweet talker katanye...


salam ziarah dari segmen panas Abg Ben...

Novelgurl said...

Salam singgah dri blog En.BA =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...