Tuesday, February 1, 2011

Waktu mana dia ikut... terpaksa bersengkang mata

Budak bertuah sungguh lah anak aku nie. 2-3 hari nie boleh je dia tidur awal. Menyusukan, terus tidur. Time-time macam nie memang dah tidur dah. Sama macam daddy nya lah. Tapi hari nie, saat-saat aku nak tidur awal juga, dia berjaga pula. Pura-pura tidur, dia cungkilnya biji mata nie, korek-korek hidung aku. Bagi susu pun sama juga.. Dok main lompat atas badan aku. Sudahnya, aku angkut dia tengok tv, tengok cartoon. Hmm, dengan aku sekali terpaksa melayan, dia ada lagi dok ligat panjat sofa, turun naik sofa. Mata segar lagi tu, takde tanda-tanda nak tidur pun. Mulut dok mengunyah buah strawberry. Hari nie je dah habis 8 biji strawberry dia makan. Nakkk, pukul berapa nak tidur nie? 




p/s : nyaman je cuaca 2-3 hari nie. kalau tidur memang best. 

2 comments:

KB Emily said...

hehe..sian betul kn anak u meragam.brp umur bby u dear?

i flowed ur blog.follow mine k, http://norlyanagames.blogspot.com

...mommy jue... said...

sekarang nie dah setahun sebulan.. thanks follow mine.. nanti i follow u semula... keep in touch k =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...