Thursday, February 17, 2011

Strawberry chocolate vs siti dan datuk K

Semalam aku tengok cerita Sugar Rush at LI channel 706. Memang best tau. Semuanya cara nak hias kek, buat cocholate, macam-macam lah. Ada satu benda yang menarik minat aku, bouquet of strawberry covered with chocolate. Tak kisahlah dark or white chocolate. Memang nampak mewah lah. Kalau kita nak kelainan dalam apa-apa event, tak salah nak buat semua nie. Dari bagi bunga kat insan istimewa, ada baiknya bagi coklat strawberry nie, at least boleh makan. Jom layan gambar. psst : agaknya Datuk K bagi Datuk Siti benda nie kot sampai siti tergoda.. err, jangan marah yek!


Bouquet of Fruits Valentine Chocolate Dipped Strawberries & Oreo's
sumber : google
boleh buat gift nie

sumber : google
cantik kan? untuk wedding memang cun!

sumber : google
cun kan? sangat kreatif. kalau dapat nie boleh cair hati tau!

sumber : google
senang je nak buat nie rupanya
lepas nie bolehla buat untuk bagi anak-anak makan


p/s : orang kalau kreatif, bagi tunggul kayu pun boleh jadi cantik kan? kalau haku? belum tentu jadi cenggini. Jenis manusia tangan keras, tak reti menggubah-gubah nie. hihi






3 comments:

naLLy said...

siyes terliur gile tgk pic2 tu..

...mommy jue... said...

boleh buat sendiri lepas nie.. kan?

mykhalis said...

memang tergoda..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...