Saturday, February 26, 2011

Sampai hati Nuffnang

Assalamualaikum.. Seronok baca entry kawan-kawan bloggers yang dapat BE. Baik hati sungguh Nuffnang kan? Tapi bila lah si Nuffnang nie nak 'sedekahkan' nuffnang kat aku? Teringin juga nak merasa. Takpelah, bukan rezeki aku lagi kan. Nak buat camne.. Apa yang aku tau, nak dapat BE nie bukan senang. Macam-macam kriteria yang kene ada. Mungkin blog aku nie tidak memenuhi kriteria yang diorang nak kot..


i tetap dengan nuffnang. takkan curang k =)




p/s : ada rezeki nanti adalah... blog tetap diteruskan. Bukan nak cari duit semata, semuanya kerana minat. 

4 comments:

papabear said...

sejak nuffnang buat iklan2 cpa ni, usah nak kat BE, nak dapat 25 sen pun susah... :(

http://kisahberuang.com/

zura_habib said...

aku dh berbulan sign up ngan nuffnang tp sesen pun x masuk...sedih2...

Mama Zharfan said...

Insya Allah akan dpt tu, sbb kan ada 150k blogs under nuff, so kena tunggu turn--me pun sbln lebih tanpa BE, baru jer dpt BE last few days

me dh click ur HB :)

faiz said...

sabar jela...nuffnang aku pon xprnh naik..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...