Thursday, February 10, 2011

RM88.00.. confirm gojessss

Aku dok depan cermin kelebek-kebelek rambut,  dah panjang rupanya rambut aku nie. Ada masa rasa nak gunting je, ada masa rasa macam nak simpan panjang. Tapi tu lah, aku bukan spesis reti jaga rambut. Cakap pasal rambut nie, aku nak ngempen lah satu saloon nie hah. Tengah ada promosi untuk mereka-mereka yang malas nak uruskan rambut sendiri (macam aku lah). Hok mana yang rasa teringin nak jadi mak datin tu bolehlah ke sini

-Discount up to 66%, dari harga asal RM260, time promosi nie dapatlah RM88.00

-RM88.00 tu include color, treatment, wash & blow

-kalau nak, deal cepat-cepat.. promosi nie untuk beberapa hari je. Lepas nie takde dah.


Confirm lepas nie korang gojesss sangat-sangat okeyh. Rambut pun dah tukar color. Meletopp gitu. 






p/s : makcik tak mampu nak g saloon, dok sental kepala dengan hampas kelapa je lahh.... jimat.





 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...