Friday, February 25, 2011

Rezeki Jumaat.. mudah-mudahan

Assalamualaiku.. Morning bloggers! Hari nie hari Jumaat, cuaca cantik, emosi pun cantik. Walaupun semalam tidur tak lena, tapi mood hari nie masih baik. Hari nie hari penentu masa depan kami sekeluarga. Bukan mudah nak dapat peluang macam nie. Aku dari malam tadi dah dok resah gelisah, berdebar jantung nie hah. Harap-harap, berkat hari Jumaat nie, rezeki berpihak pada kami. 


Ok, stop cerita pasal tu. Pagi nie korang makan apa? Aku makan biskut Tiger cicah dengan air teh je. Mood malas nak masak. Budak-budak nie tidur lagi. Biasanya tengahari baru diorang bangun. Selalunya macam nie lah, dok termenung depan peti sejuk, tak tau nak masak apa. Aku kering idea ok. Kalaulah boleh buat jadual macam kat asrama tu kan best. Setiap Isnin, lauk yang sama. Budget belanja tiap-tiap minggu pun sama jugak. Korang masak apa? Share la dengan aku....




p/s: aku rindu nak makan kat dewan makan k! 

1 comment:

NM02 said...

baru lepas makan oat bancuh ngan rx lite. hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...