Saturday, February 26, 2011

Malam bulan di pagar bintang

Angin sepoi-sepoi bahasa je malam nie. Rasa macam nak tidur kat balkoni rumah! Kalau ada khemah nie, memang dah pasang kat balkoni tu, at least ada la feeling-feeling camping sikit kan. Balkoni sekangkang kera, ada hati nak pasang khemah. Malam nie, nak masuk tidur awal. Mata betul-betul mengantuk. Sempat jugalah tadi berblogwalking pada page followers dan peserta GA. Ada lah beberapa blog lagi yang aku tak sempat nak follow dan baca entry. Ops, maaf sebab tak tinggal jejak. Connection broadband tidak makan pujuk rayu malam nie. Nyesal tukar pakej tau! Oklah, aku nak masuk tidur. Anak pun dah bising-bising. Nak rehatkan otak, rehatkan badan. Beberapa hari tak cukup tidur, mata dah macam panda. Memang cepat tua lah!



p/s : jangan lupa baca doa sebelum tidur, basuh kaki dan gosok gigi. Good Night. Assalamualaikum =)

1 comment:

CIK GADIS said...

CG angin sepoi2 cnna pon ttap xley tido gk..hakhakhak!tenet mmg mencipan lately..

entri baru : LELAKI MEMANG TAK GUNA!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...