Monday, February 21, 2011

Kelas vokal with cikgu Siti Hajar AF.

Korang nak masuk AF? One in a million? Mentor? Kalau rasa nak masuk semua tu, nak jadi femes, silalah mantapkan vokal korang dulu yek. Kalau setakat menyanyi dalam bilik air, tu bukan memantapkan vokal namanya, itu gangguan persekitaran je ok. Pencemaran bunyi (ada ke?) Apa kata korang join kelas vokal cikgu Siti Hajar nie, alah.. yang ajar vokal budak-budak AF tu lah. Hah, suka tak? Suka tak?? Nak join? Bukan free tau, ada bayarannya. Just RM65 je untuk kelas vokal dewasa. Murah kan? Dari korang melalak kat Kotak merah (redbox) tu, ada baiknya g kelas vokal nie. Lepas nie confirm jadi recording artis. Femes kan? hehehe. Nak tahu lebih lanjut, boleh tengok sini Kelas vokal with cikgu siti hajar.

kalau berani, join lah! ngeeeeee

RM65 instead of RM188 - 65% discount okeyh! Sape mau bagi.. Masa terhad. So go and grab it!!




p/s : kalau korang dah masuk kelas vokal nie, sila bagitau aku yek. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...