Tuesday, February 1, 2011

Jutaan terima kasih...nanti datang lagi!

Cerita sedikit basi. Weekend baru-baru nie aku buat majlis hari jadi untuk anak dara aku. Majlis kecil-kecilan je. Untuk saudara mara dan kawan-kawan my husband. Budget lari nak buat besar-besar. huhuhu. Dari minggu lepas lagi aku dah sibuk, mengemas rumah, fikir menu dan segala bagai lah. Sabtu pergi pasar borong selangor, beli barang basah nak masak. Balik dari pasar, dah sibuk-sibuk kat dapur, nak masak, siang ayam, potong sayur segalanya lah. Subuh hari baru aku masak, mata memang dah mengatuk tapi tahan je. Kalau tidur nie memang tak sedar diri. Padahnya jam 9 pagi ahad tu baru lah aku dapat lelapkan mata. 


Dia bukan kisah pun pada kek, mommy je hover.
Owh, birthday Januarian - tokma (14/1) mommy (18/1) amal(20/1)
pakej untuk my husband, sambut serentak semuanya


Nie lah padahnya kalau birthday mommy dan anak dekat-dekat
makanya birthday cake, ikut taste anak
owh, kek nie beli dengan kawan my husband, blueberry vanila flavor 
Memang sedap. siapa nak tempah, sila bagitau
Memang recommended sangat-sangat

Jam 5 pagi, kukus kek dalam keadaan yang sangat mengantuk
Nie lah hasilnya.. Kek coklat subuh hari
kenapa ada strawberry? Fav Amal Khalisah

baiti and husb, heri. Sejak dah kahwin, ko memang kuat makan kan?
pulut kuning dan rojak buah by my MIL,
rendang ayam, masak lodeh, nasi impit, mee tomato by me
cupcakes by my SIL, thanks cica


makan jangan tak makan

Thanks kak emi n cica untuk gaun yang gojeesss tu

the gossip girl best friend ever, mama b and mama rina
kawan baik aku merangkap mak angkat anak aku, boleh?

terima kasih pada yang bagi hadiah dan duit untuk Wan Amal Khalisah

hadiah untuk aku dari my bestfriend, sabrina
ingat juga ko kat aku yek.. terima kasih sab. love u lahh

Terima kasih pada tetamu yang hadir, kalau ada kekurangan harap di maafkan. Kalau makanan tak beberapa sedap, maaf juga ye. Yang bagi hadiah juga, terima kasih banyak-banyak. InsyaAllah, ada rezeki aku buat lagi dan boleh jemput kawan-kawan yang lain. Yang tak di jemput tu, maaf ye. Jangan terasa hati. Budget tak banyak. huhuhu..


p/s : malasnya nak basuh periuk bertimbun. sejuk-sejuk macam nie, pakai paper plate je lah.. pakai buang. 





1 comment:

Dewi Batrishya said...

Family gatherings are fun..
That what makes us who we are..
Families are important.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...