Sunday, February 27, 2011

Hari ini hari Ahad..27 Februari

Assalamualaikum =) Sekejap je hari Ahad kan? Esok dah pun hari Isnin. Monday blues la korang yek? Aku pun sama jugak! Esok dah 28 Februari, last day GA dan last day untuk bulan Februari. Cepat sangat kan masa berlalu? Apa planning korang hari nie? Aku rasanya ke pasar dan Tesco je kot. Beli barang keperluan rumah, barang basah. Dah kahwin nie, kene lah rajin ke pasar. Kira tempat wajib kami jalan-jalan. Dulu masa anak dara, tak de kisah nak masuk tempat macam nie. Tak de 'class' kononnya. Jenis manusia sombong dan tak duduk dapur katanya. Ginila.. Sekarang, dah kahwin, rasakan!! Ngeh, ngeh, ngeh...


Dalam kepala otak nie dah ada plan nak masak untuk seminggu. Macam-macam ada. Menternak lemak je lah kerja aku nie... Camne nak diet? Makan, makan dan makan..






p/s : cukuplah entry untuk hari nie kot.. Tengoklah malam karang kalau rajin dan tak penat, aku update lagi.... daaaa~

2 comments:

fadhdeela said...

masak utk suami xpe..hihi deela masak tuk diri sndiri :P

meh singgah: Menu di hari minggu!!!

zura_habib said...

weh,aku gi tesco kajang tadi...kalau tau kau nk gi tesco leh koling2...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...