Saturday, February 19, 2011

Hadiah GA...jeng,jeng,jeng..

Setiap kali aku tengok je blog aku, rasa bagai nak menitis air mata, hangat sungguh sambutan untuk GA aku yang first nie. Sangat-sangat terharu. Sampaikan aku rasa serba salah kalau korang tak dapat hadiah. Kalau boleh, semua aku nak bagi hadiah tau. Tak ada sorang pun yang  tak dapat okeyh. Tapi aku bukanlah kaya raya macam redmummy, macam blogger otai yang lain yang tiap-tiap bulan dapat duit ribu-riban, kalau aku jadi macam diorang, memang confirm dapatlah. Sungguh, aku takkan kedekut.


Adalah beberapa blog peserta GA yang aku sempat terjah, ada yang sempat tinggal jejak, ada yang tak sempat nak tinggal jejak. Cuma sempat baca sekali imbas sahaja. Lately nie broadband aku bermasalah, memang slow sangat-sangat nak loading page. Bila semuanya dah pulih seperti sediakala, aku akan tengok satu persatu entry best korang tu ye dan harus aku follow. Sambil-sambil tu aku mencari hadiah apa yang sesuai untuk bagi kat korang. Sebelum nie memang pernah terlintas nak bagi tapi bila dapat sambutan yang hangat macam nie, aku rasa macam tak adil pula nak bagi benda camtu. Oleh yang demikian, hari demi hari aku mencari hadiah apa yang sesuai.


Aku ingat, lepas GA dah tamat, nak window shopping intai-intai hadiah apa yang harus aku beli. Sampai masa dah dapat pemenang (mungkin lebih dari 3 hadiah kot), dah teliti tuan empunya blog tu, then baru aku beli. Yang pasti, hadiah takkan sama. Boleh tak? hehe




p/s : korang nak apa? ipod, iphone, camera, netbook? semua tu tunggulah aku jadi macam redmummy.. silap-silap boleh buat kenduri untuk korang makan free.... ngeh3....

3 comments:

ceritera asni said...

mommy,jangan lupe terjah blog saya..hehe,sy buat special entry tok mommy tentang GA TUH..

flippEr mErOon said...

mommy.usha blOg sy au.btw.tengs adakn enty neyh:)
like.like.like

zakiah ghani said...

x sabar.. x sabar.. huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...