Tuesday, March 1, 2011

GA - Saya nak hadiah dari mommy

Ini adalah sticky post
untuk entry terbaru sila scroll bawah



Assalamualaikum & Hye bloggers! Niat di hati dah lama dah nak buat GA nie, cuma ini lah baru berkesempatan nak buat. 1st GA dari aku dan insyaAllah lepas nie akan ada GA GA lain yang bakal menyusul. Senang je.. Caranya cuma :



  • kemudian, korang letak nama dan link blog korang kat tempat comment aku (bukan apa, senang aku nak jejak semula)
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan untuk join sama GA nie
  • Tarikh tutup penyertaan, 28 Februari 2011
  • Apa hadiahnya? jeng3.. rahsia.. Aku akan pilih 3 orang pemenang bertuah..
  • Lagi ramai yang sertai, lagi banyak hadiah yang akan aku bagi..
  • Join okeyh!! Selamat berGA...!!


193 comments:

beyl said...

dah join GA mommy! hehehe
nabilla qurzaieen : http://qurzaieen.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Fieda said...

fieda.blogspot.comylovely-m/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

mommy....dh join...first time ni cuba...

Fieda said...
This comment has been removed by the author.
mrs_zura said...

aku dh join
aku dh follow kau lama dh

entry aku
http://shahzurahabib.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Myra Jay said...

Dah join..

ID : Myra Jay

Link : http://mairasukacgl.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

JaSSNaNi said...

nak join ye.. :)

http://jassnani.blogspot.com/2011/02/nak-hadiah-dari-mommy.html

ID: JaSSNani

Ahmad Hizwan said...

da join GA Mommy.. huhu

http://ibnushukran.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-mommy.html

Fadzillah Kamarudin said...

saya join...

id : Fadzillah Kamarudin

http://fadzillah-kamarudin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

IndahNya Ciptaan Mu said...

salam

saya dah join

ID Follower - kasih.annur
link :- http://inirasahatiku.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

my shaizhar blog contest said...

saya turut serta

id followers : my shaizhar blog contest

link :

http://myshaizharblogcontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Miza Yusof said...

salam. miza join,

id follower: miza yusof

link: http://haycontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

eiyra'z said...

salam..
sy join yer..

http://shinokue.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

•§ðþhïêllå• said...

dh join..
cerite CERITE cik BIBIE sahajaa..
http://ilysm-sayang.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

UmmiQusyairi said...

Salam
Dah join..

http://ummiqusyairi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

ID: UmmiQusyairi

Tq

cheche said...

Ceril join GA mommy okay ?
Cheche : http://chechestory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nana said...

join
http://nanamrul-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

shah said...

terjoin jugak

http://mytempat.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nanakimie said...

join:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

LiErOSe~QiEmi said...

nak join, tapi rabu ni la aku buat.. tak sempat la hari ni. Meja aku dah semak ni nak kena kemas dulu. Huhuh..

ika puk puk said...

http://ikapukpuk-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Cute MuM said...

Cute Mum dah join..

http://mamiuyuncontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

TQ

cempakakuning said...

Cempaka join.
Id follower-cempaka kuning.

http://cempakakuningku.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

ladyana ja'afar said...

join ! -LADYANA JA'AFAR-

http://ladyanajaafar.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy-by-mommy-jue.html

Fieda said...

mommy..sy dh lama follow mommy ...


fieda.blogspot.comylovely-m/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

cik gadis said...

dh join Puan Mommy !maseh2! :P

ID : Cik Gadis

link blog :http://haticikgadis.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

*azni* said...

dah follow n join

http://mamaizzul.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tq..

zharif fikri said...

mommy !!! saya join =)

http://tomatoyiep.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

NOOR FATIN said...

sy join!!

http://fatinlovecontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

check tau :)

naLLy said...

tq for inviting.. da join and follow mommyjue da.. http://akooboring.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

lini hasnan said...

Dah join GA mommy!

hasfalini.blogspot.com ===> http://hasfalini.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

abbymira said...

mommy,abbymira anak ayah join GA ye..

http://abbymira.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

[̲̲̅̅l̲̲̅̅y̲̲̅̅e̲̲̅̅a̲̲̅̅h̲̲̅̅] said...

join =DD

http://kamaliahroslim.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Piah Becok said...

join jugekk

http://piahbecok.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

dyana nana said...

http://diyananana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html
hihi, suda join..
hope dapat menang, ngee~ ^_^

FadzMeera said...

join GA mommy :)

http://missmeera.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

CikNiza said...

sy dh join..:)

http://nizamk.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

♥ [p][e][L][a][n][g][i] [B][i][R][u] ♥ said...

da join GA mommy .. <3

Cik Eliza said...

sudah join ! :)

http://eliza93.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Tungau Ijau said...

Mommy! sy dah join! yeay2... ]:)
Ahmad Farhan : http://farhanfuad.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

zakiah ghani said...

join

http://amioza361189.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

anisahnajiyyah said...

saye join...
http://anisahnajiyyahchan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nurul Nadia Amzar said...

hai dah join GA jugak! :)

http://www.kotakpenselkalerpink.blogspot.com/

Cik Za said...

join.. =)

http://chekzaza.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Mia.lurve said...

Mia nak join ^__^

mia.lurve

http://mialurveff.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

MiMie AddNin said...

menjoinkan sudah..

http://chinky-winky.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Ibu Ayra said...

salam kenal...

ros join
http://rosrusli-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

TQ!

Mrs. Asida said...

Mrs. asida join yer

http://ilovecontestblog.com/2011/02/15/saya-nak-hadiah-dari-mommy/

dah jadi follower dan klik HB

TQ sebab jemput join..:)

fadwa said...

salam mommy..
wawa join ye:)
id follower:fadwa daud

http://balqisinsyirah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

thanks mommy:):)

Lyssa Dollixious said...

Lyssa join sini dear :

http://lyssadollixiouse.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

id : LyssaDollixious.

♥♥LiSsA♥♥ said...

LISA JOIN

http://lisaafhacontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

TQ

SyUhAdA said...

syu dah join..

http://syu90contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tQ~

mrs.lovesick said...

join GA ni.

mrs.lovesick

http://tienalovesick.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

babyHoney said...

JOIN KONTEST MOMMY

http://iloverealitythanfantasy.blogspot.com/2011/02/saya-mahu-hadiah-dari-mommy.html

ID : Baby hONEY

dyana nana said...

dyana join mommy...!! :)
follow suda, sume suda...
dyana : http://diyananana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nadiah Sidek said...

saya join!

http://mycontestzone.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurshafika said...

pika join GA mommy :)

http://pieka96.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

dieba rahman said...

terjoin la contest nie..hehehe

http://violetchocomilk.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Dang Intan Duka said...

salam..
dang dh join.. :)

http://didazman.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

deqlis said...

http://deqlis-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Ms Lya Bear said...

da follow n jOin. hihiihi.. http://duniacikcomel.blogspot.com

CikGu NOr said...

salam maulidur Rasul..walaupun kite baru singgah sini..nak join jugak...dan dah join pun..hehehe

~ diyana nordin ~ said...

sye dh join.. ;)

http://menitinoody.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Rapunzil Özil said...

305 dtg join GA:

ID: Rapunzil Özil

http://hanyacontestdantagged.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

As salam..K.atie dah join!!

http://azatiesayang-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

:: Noonoy :: said...

dah join GA mommy! hehe

http://noonoy91.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Mama Kembar 3 said...

As Salam,
Mama join gak, ni link:

http://mamakembar3.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

hazrinaPERRY said...

MOMMY JUE ! haz join yeah ? hehehe saya nak hadiah dari mommy boleh ? :DD


http://hazrina-adeakukisah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tiefazatie said...

salam sis...ifa join yaa

id follower: tiefazatie

link n3: http://tiefazatie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tq!

kakyong said...

kakyong join

http://kakyong-sukasuka.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Adyshariz said...

salam kenal

aisha join juga ya

http://ady-shariz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

TQ

Mama Zharfan said...

salam

me join yer

http://suzie284contest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nuruljannah sukhri said...

mommy, saya join GA ni.
http://imyuyuyiyi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

mama zakuan said...

dah join GA mommy...
mama zakuan: http://mamazakuan.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

wish me luck

Bella said...

hello mommy =)
---> saya da join da GA mommy ni.
---> btw, thx sbb sudi bw kat blog
saya & jemput saya untuk join
GA ni..
---> http://iniblogsayabella.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nadiah said...

salam,saya join

http://nettskerepek.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tq

~sUsUMaSaM~ said...

salam..
saya join
id:ziziesabri

http://luchiakiera.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

P-ka Nor said...

sayaaa nak join!!!!muley ekkk t saya uat ekkkk,,saya nak juin ugak!!!!:P

Sheira said...

sheira join GA mommy
http://daisyneira-sheiraira93.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Huda said...

join

http://lovecontestverymuch.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tq

Nur Ezzat said...

salam..ezzat nak join jugak..

http://nurezzattie.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

id follower : nurezzat ezzattie

thanks!

queen aida said...

sy join :)

http://aidaatblog.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ said...

saya join yer..

http://simplecutebeautiful.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

kakngah said...

hai..
nk joint juga

my n3 >>> SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY

nadratul said...

joined

Nadratul
http://contestcontestcontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Hantu Ulam said...

hehe ok Junn..aku dah join.

http://buahkerdasbusuk.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

aNis sHazLiN said...

assalamualaikum mommy! anis join ea..thanx!

id:aNis sHazLiN

http://leenshah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Mrs Nageb said...

Salam Kenal~
Saya Join ye :)
http://najibkhaleelah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

HAJAR hasan said...

salam mommy~

HAJAR HASAN join ya. ;)

http://hajarhasan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

NUUR AN NOR said...

bertindak mengikut arahan

http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/mumia-bagi-hadiah-ehmommy-nak-bagi.html

cikpuanhady said...

salam..saya join..

id : cikpuanhady

http://myapeapeaje.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

thanks..

ajumohit said...

http://ajumohit.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

saya dh join..

NUUR AN NOR said...

alamak...kesilapan teknikal.semalam sy tersalah copy link. nasib baik ada akak yang tolong tegur. hukhuk...

ni yg terbaru
http://amyno-amyno.blogspot.com/2011/02/mumia-bagi-hadiah-ehmommy-nak-bagi.html

wan nurul hezrina abd halim said...

http://hezrinacontestngiveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

join

id nurul hezrina

Jieda said...

saya join

http://join-giveaway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

memori indah cinta hati said...

hi mommy...ari ni br buat blog n 1st buat benda ni..huhuhu...

http://www.sweetthings-mylife.blogspot.com
http://kasihmommy.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

LiErOSe~QiEmi said...

jue, aku join tapi aci ek tak backlink pada banner.. bila aku backlink dia takmau post la.. tapi aku ada letak link ko kat entry tu.. kira lulus ek..ekk.. hihihi

ni entry aku:
http://lieroseqiemi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

AkmaFaizal said...

Salam, saya memang nak hadiah. Hehe..Moga2 antara yang bertuah. Amin

ID Follower: AkmaFaizal

Link: http://akmafaizal.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Email: antasia_aima@yahoo.com

ch@ said...

join dgn jayanya,
http://orencantik.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html
terima kasih :D

Zue AnnaLeeya said...

salam kenal... join jgk...

http://zueannaleeya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tenkiu..

mariah_smile said...

saya dah join

mariah_smile

http://taufikmaria.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurdinihusnina said...

salam,dini dh join(n_n)


http://storybydini.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

EiJa ZaQuaN said...

As Salam,

Sweetmama joint jgk

http://sweetmamaconway.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

id follower: EiJa ZaQuaN

TQ

fasha said...

saya dah join :)
http://farahshahirah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

P0polita said...

baru je join.. mommy ushar la.. hehe

http://popolita.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

SPEK HITAM said...

im in !

http://sispekhitam.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

m!nlolly said...

dahh join , tngok taw mommy :)

http://minsigadispink.blogspot.com/2011/02/contest-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

m!nlolly said...

daa join daa mommy :))

http://minsigadispink.blogspot.com/2011/02/contest-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nur said...

Nur followed n join ye..

http://2nurhafiz2009.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurhafiz2009@yahoo.com
Jemput ke:ALL IN ONE

atkhzOkri said...

saya da join GA.
tq ye mommy..
atkhzOkri
http://atikahzokri.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Siti Nadzirah Zakariah said...

salam..saya pun join jugak..:)

id : Siti Nadzirah Zakariah

http://chanteksukekacak.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nabila said...

Assalamualaikum Mommy,

Nabila dah join dah GA by mommy..excited nak join..buat ramai ternanti2 hadiahnya..:)hope i can be one of the lucky one.tq..

nabila : http://agiftforu.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

mama aisar said...

dah..siap dah...jun sila tgk..he..he..mintak la terpilih..ha..ha..
http://saffathimahzam.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Kehelan said...

salam

sy joined

http://kehelan-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

aimi butterflies said...

sy da join !
http://ashimia2611.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Farhana said...

saya join

http://kasihfarhana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

ceritera asni said...

mommy saya joint..

id: ceritera asni

http://asnithechampions.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

flippEr mErOon said...

saya jOin

id:flippermeroon


http://acidproperty.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurkass said...

tag by lierosqiemi aka bunga..
saya join..

id - nurkass

http://ilahihediya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

wahida said...

salam sis,

saya dah join!!

http://wahidayatulaswa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

check ye...takut ada terkurang...

___Mrs Suhaidi___ said...

Assalamualaikum...

Salam perkenalan...saye dh joined :)

azim_3110 said...

salam ziarah..minx izin join GA.. :)

azim_3110 or Ana Tholib(AT)
http://azim3110.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

~ yus ~ said...

Salam..

Akak dah join di : http://yusgca.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

P-ka Nor said...

daaaa siap berGA!!!

http://pzsilentgulz.blogspot.com/2011/02/jum-berga.html

anakibu said...

salam ...

family kembar 3 dah join GA dan dah follow (373)

http://permataibu407.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

S h i d a said...

Shida dah join! hehe

http://specpatah.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

taufidris said...

BRO JOIN

http://taufidris.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

encikAPPLE said...

nk join jugakk :)

http://encikawisy.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

eastzatul hidayah said...

yeaa..student kat bandung pon join jugak....eastzatulhidayah

http://eastzatulhidayah.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy-d.html

Zalina said...

id;zalina

http://usharapa.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

♥CuteMummy ♥ said...

id;cutemummy

http://rinna57.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

cikanna said...

salam,saya join ya

http://seindahfarhana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

id: cikanna

tq

..m@m@ T0meLL.. said...

nk join gak..

http://belogmamatomel.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

anees.sayuti said...

i have joined it...
http://aneesrosebud90.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nk-hadiah-dari-mama.html

mellow said...

mommyyyyy ! i'm joining it :)

http://mellowtypo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

NoRz said...

da follow & post.

link:http://kristal4girl.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

NM02 said...

toing toing toing... lompat jatuh kat sini... tuan umh, ai join tau

http://my-niezzareena02.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

sudi² follow ai plak ye. maceh.. jgn luper tau...

qaleesya said...

mommy saya dah join tu..

http://babaesya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

http://mummylovers-pinky.blogspot.com/2011/02/giveaway-19-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

DAH JOIN!!

mrs_fiza said...

id follower iecya_08
entry
http://fizalovecontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Ogy said...

http://ogy2112.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

fatihah said...

da join..

http://tuanteha.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

shah said...

bila nak dapat hadiah ni... heheh

Ibu Arif Atan said...

Salam dah follow & joint,
http://blogibujointcontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy-yap.html

luvmum said...

salam...dah join
http://ummiluv.blogspot.com/2011/02/gasaya-nak-hadiah-dari-mummy.html

Dda Ly said...

ai dah join mommy..:)

jemput ke rumah ai k..
http://laydie-dda.blogspot.com/2011/02/ga-saye-nak-hadiah-dari-mummy.html

mRam said...

http://minathobikoleksi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nak hadiah jugak!

Yana, mama falisha said...

http://cintazaliya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

za reesya said...

saya nak join gak yer..
http://ceritacintaareesya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Mama Likha said...

salam.. saya dah follow and joined GA.

my blog http://mynameisztee.blogspot.com/.

thanks :)

eT said...

join jugakkk

http://sukasukimain2.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

wanna said...

saya dh join!
http://ummiaesya.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

story of my life said...

salam..sy dah join :)harap2 murahla rezeki babyku.. heheh
http://ilhamkuchantek.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

qieranna said...

join ur GA

http://asyikbercontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

id: qieranna

Ayie Mcvalyth said...

Ayie join :::

http://thenitenote.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Mama Kyra said...

salam..dh join..nti terjah ek..

http://mysweetheartkyra.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Oshin jamel said...

salam...sy pon dah jOin GA nie :

id:oshin-jamel

http://oshin-jamel.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy-salam.html

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

salam kenal..
ok join jugak
ID: adlin a.k.a mama kyra

http://giler-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nurul Wahidah said...

saya join ek..yeah!!

http://misskonnichiwa.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

alyyani said...

salam, ni link saya :)

http://nayville.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

sAsyA said...

join GA saya nak hadiah dari mommy :)

sasya - follower 419

http://lalukejapye.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

miera momo chan said...

miera join!

id follower:miera momo chan
link:
http://mieramomochan.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

amal_fc1303 said...

http://amalfc1303.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Ms Ladybird said...

SAYE SODA FOLLOW..... SODA JOIN PON..

Leen Mazleina :

http://deeladybee.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Nur Irfan Juezrie said...

salam.. saya dh join.. this my link http://irfanhakim-juliana.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html (JULIANA)

yatie chomeyl said...

dah join jugak

http://yatiechomeyllovecontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

→h e L g a← said...

dah follow n j0in GA mommy ! heee :)
helga da vincci : http://www.kayseelifes.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

plisss..sy nk adiah dari m0mmmy :) heee

miezaniera said...

salam mommy..sy pn dh join

http://www.miezaniera.com/senangmenang/?p=109

Fieza said...

http://mamafiezacontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Saya Join yer

leen said...

http://emmileen.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

LADYiera said...

nak join :)


http://ieraohiera.blogspot.com/2011/02/join-give-away.html

~~@lyci@~~ said...

Salam Mommy... alycia join yer..

http://alycia-dan-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

tq ;)

ayuselalu said...

ok siap

http://ayuayu101.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

~LeeyanaRadhi~ said...

junn..aku join!

http://leeyanaradhi.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

anak aris said...

dah join...
http://azlinaris.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

izan cute said...

join

http://izancute.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurul nabila bt medan said...

saya join nye mommy.
nama.nabilamedan
id.nabilamedan96

link>>

http://nabila-suka-contest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

eb ezrin2 said...

follower 437 join
http://mamaaerishtwo.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html
tq

budak kedah said...

saya nk join gak..

http://alakadarsaje.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

didie noxious said...

sy suda jOin gak,
hOpe still semPat agi nak jOin gA mommy nih,huhu :)

didie noxious:

http://didienoxious.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

zatil said...

http://girlblogandmystory.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

mommy, zatil join au <3

ezzaty harith said...

http://ezzatyharith.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

da join da :)

Fna SSB said...

http://farzanamras.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

sudaa join ! ^^

Nurul Sharmila said...

http://nurul-sharmila.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

nurul-sharmila.blogspot.com

mila dh join.. :)

sweetlittlePUMPKIN said...

dah join :D

http://sweetlittle-pumpkin.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Ms sunsWeetz said...

http://gacontestsunsweetz.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

JOIN


ID FOLLOWER:Ms Sunsweetz

saya Fika D'Mango said...

suda join mommy! nak hadiah ea :) hehe.

url GA:http://penafika.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

url blog saya:http://penafika.blogspot.com

:)

inahasan said...

http://inahasan.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Zur@ZaRi said...

dtg join yokk!

http://zuracontest.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Jom Join: "Posing With Ur Love One - Giveaway"

Rugi tak beli?: "Tikar Getah Kanak-Kanak"

segalanyer kuterima... said...

http://segalanyerkuterima.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

Dah join..

syakila said...

http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy_27.html

MaMa CyDa said...

Salam,

Mama join ek ...

http://cydaacmecontest.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

KatekateKite said...

Alamak! dah wat entry tu petang tadi! tapi lupe lak nak paste kan link kat sini! sorry, moomy, kite lambat!
tataulah diterime ke tak ek? huhuhuu

http://katekatekite.blogspot.com/2011/02/saya-nak-hadiah-dari-mommy.html

shah said...

apa kesudahannya?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...