Tuesday, February 22, 2011

Dulu syilling... sekarang beras pula, pakat-pakat kutip


image
sumber : the star

Apa yang aku faham, kejadian nie berlaku jam 11 pagi tadi di KM394, lebuhraya Utara-Selatan berdekatan Tanjung Malim. Orang ramai tengah berebut-rebut kutip beras dari trailer yang accident tu. Hmm, aritue duit syilling, sekarang nie beras pula. Kalau bab benda FREE nie memanglah orang berebut-rebut, tak peduli dah halal ke haram. Bila tanya, REZEKI katanya. Nak tau lebih lanjut, korang tengoklah berita malam nie, kot-kot ada ke. Takpun tunggu je lah paper esok.



p/s : nie belum lori emas, intan berlian terbalik. Ramailah jadi jutawan lepas nie. macam-macam hal.



1 comment:

Zulfikar Hazri said...

main no ekor keji.. pegang anjing kelam kabut samak.. tengok babi loya.. tapi.. makan beras curi.. takde hal lah!! rezeki kata nyee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...