Friday, February 4, 2011

Mama in da house.. shopping sakan

Esok mama ngan adik-adik dah nak balik. Alahai, kejap sangat diorang kat sini. Lepas nie sunyi balik lah rumah aku nie. Memang tak sempat nak mengadap blog masa diorang ada. Berjalan je lah. Semalam puas pusing-pusing Nilai 3, memborong segala bagai yang ada kat Nilai tuh. Mujur bawa kereta, makanya reti lah juga nak beli sikit-sikit. Kalau bawa lori, memang penuh lori jawabnya! Bagai nak tercabut kaki nie berjalan. Puas hati memang sangat puas hati. Hari nie jalan-jalan lagi, dari Putrajaya ke KLCC then Low Yat. Lepas tu ke Taman Dagang, pekena steam boat. Mama jumpa besan! My in Law belanja makan. Terima kasih mama.. Kenyang giler okeyh! Makan macam bela hantu raya. Melantak tak hengat! Otak tak boleh nak fikir panjang, perut kenyang sangat dan badan letih. Cukup lah entry hari nie. Tak larat dah nak fikir nieh!




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...