Sunday, February 27, 2011

Blog dan candle light.. romantik tak?

Assalamualaikum bloggers! Malam nie memang istimewa. Update blog bertemankan lilin. Ber'candle light' gitu. Romantik tak? Badan penat, seharian merayap. Tup tup tak sampai sejam dalam rumah, blackout lah pula. Satu apartment hidup dalam kegelapan. Mujurlah laptop dah sedia ada on, jadi tak lah meraba-raba nak mencari lilin. Dan mujurlah lilin peninggalan tuan rumah a.k.a kakak ipar aku ada lagi. Terima kasih kak T menyelamatkan kami.. =) Dan mujur juga ada kipas anak (yang ada lampu led tu), jadi penyuluh jalan ke bilik, meraba-raba aku cari lampu suluh subsidi petronas. Memang terang satu rumah. Aku jenguk kat luar balkoni, apartment depan pun senasib jugak. Jimat letrik mak cik bulan nie.. Hehehehe








p/s : bateri laptop pun dah low, memang tak boleh bawa berunding. Tunggu masa nak padam je. 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...