Wednesday, February 16, 2011

Berkat sabar.. terima kasih ya Allah

Alhamdulillah.. Rezeki menyebelahi kami sekeluarga. Kesabaran kami membuahkan hasil. Hari nie dapat perkhabaran gembira. Mudah-mudahan segalanya di permudahkan oleh Yang Maha Esa. Terima kasih Ya Allah. Tutup cerita tu. Dari pagi sampai lah sekarang, aku tak jamah makanan pun, resdung makin menjadi-jadi. Rumah memang dah lintang pukang. Budak-budak nie aku pantau je apa diorang buat. On tv, tengok cartoon, diamlah diorang. Dah siap masak. Menu simple sangat. Dalam keadaan yang bengong-bengong air nie, tak boleh fikir menu best-best untuk masak. Sekadar daging masak kicap dengan kangkung goreng. Cukuplah untuk hari nie. Alhamdulillah, syukur. Ada rezeki untuk bagi anak-anak makan. 




p/s : mudah-mudahan segalanya berjalan dengan lancar. aminnnn

1 comment:

LiErOSe~QiEmi said...

aku doakan ko cepat sehat erk... aku try nk join GA ko, tapi bila nak publish post, tak lepas.. ngek btl la internet kat sini..

owh, aku klik hb ko tau hihihih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...